Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pa mi imamo Ustav koji ne poštujemo, naročito oko izbornog zakona, pa što onda treba mjenjati ? Treba mjenjati pravosuđe koje ne sankcionira provođenje Ustava !
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
postali smo šaka jada,seosko gazdinstvo ....bez perspektive....ruku pod ruku sa Moldavijom
netko hrpa jada a ti hrpa dreka.
jluci ma i europska unija nam se smije
što se babi (rašeti) snilo, to se zbilo... ali ukinuti predizborne koalicije, pa to su tražili i iz udruge UIO!
Pa mi imamo Ustav koji ne poštujemo, naročito oko izbornog zakona, pa što onda treba mjenjati ? Treba mjenjati pravosuđe koje ne sankcionira provođenje Ustava !
Nismo mi problem radi Ustava, već radi robovlasništva!
Zbilja vi četnici nemate srama,bilo bi dobro svih vas u četverored i prošetati recimo do Borićevca, to ti je ionako usput do lapca gnjido smrdljiva.