Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Dobro ako neki nešto maštaju kad nekud guraju, al kak je onima kojima se gura? Nedavno si je jedan sam nekaj bez veze gurnul pa je završil v bolnici. Ajde uživate tko vam brani!
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja zudim za bilo kakvim.
nema želju!! Valjda muškarci znaju o čemu maštaju:- )
pa svi muškarci vole ženu ozada opaliti
Možda. ali ipak ne :- )))
pa mnogi jesu .
Dobro ako neki nešto maštaju kad nekud guraju, al kak je onima kojima se gura? Nedavno si je jedan sam nekaj bez veze gurnul pa je završil v bolnici. Ajde uživate tko vam brani!
Dobro je! Shvatili smo! Ne moras nam tri puta napisati!!!
meni se čini da svaki muškarac vuće na gay stranu u podsvjesti zato je ta želja za analnim sexom
To s time zbilja nema nikakve veze. Ti si (barem prema nick-u) žensko, trebala bi to znati.