Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Lako za generale na sisi HDZ....što je sa lijevim antifa umjetnicima na grbači radnika od 2002 kojima plaćamo mirovinsko i zdravstveno osiguranje Mili Kekinu Aleksandru Dragašu Borisu Novkoviću Saši Broz....??? Vi ih ne pitate???? Je li to vama normalno???? Kako ... prikaži još! se ne srami i ne stidi radnika...u smjenama na građevinama...
Imate li vi imalo morala ????
Šutnja o agresorima kokardašima i petokrakašima....
Šutnja o lijenim antifa umjetnicima...
Na što su spali tkz Hrvatski novinari....na pljuvanje
Miroljub1
Nisi bio branitelj jer da jesi ne bi ti mirovina bila 650 eura
...nemaš radnog staža....i tada bi ti mirovina bila veća....ili lažeš za staž ili za visinu mirovine...
Banda je sebi podijelila poslove za hladiti jaja ,sjede ,dobiju mirovinu i to debelu a posebno još sjeda po 4200 EU mjesečno za hlađenje jaja.A mi obični branitelji bez koji oni nikada ne bi bili generali gdje smo mi u ... prikaži još! toj priči .Naše mirovine od rada za 40 rada ,i za rat koliko smo bili i hvala bogu mjesečno sjeda 650 EU .Da ali oni vole Hrvatsku a mi ostali ju mrzimo po njihovoj i HDZ teoriji .
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Lako za generale na sisi HDZ....što je sa lijevim antifa umjetnicima na grbači radnika od 2002 kojima plaćamo mirovinsko i zdravstveno osiguranje Mili Kekinu Aleksandru Dragašu Borisu Novkoviću Saši Broz....??? Vi ih ne pitate???? Je li to vama normalno???? Kako ... prikaži još! se ne srami i ne stidi radnika...u smjenama na građevinama... Imate li vi imalo morala ???? Šutnja o agresorima kokardašima i petokrakašima.... Šutnja o lijenim antifa umjetnicima... Na što su spali tkz Hrvatski novinari....na pljuvanje
Po Hrvatskom braniteljima...nije vas sramota... Kako možete bez srama pogledati u oči generalu Filipoviću????
Miroljub1 Nisi bio branitelj jer da jesi ne bi ti mirovina bila 650 eura ...nemaš radnog staža....i tada bi ti mirovina bila veća....ili lažeš za staž ili za visinu mirovine...
Banda je sebi podijelila poslove za hladiti jaja ,sjede ,dobiju mirovinu i to debelu a posebno još sjeda po 4200 EU mjesečno za hlađenje jaja.A mi obični branitelji bez koji oni nikada ne bi bili generali gdje smo mi u ... prikaži još! toj priči .Naše mirovine od rada za 40 rada ,i za rat koliko smo bili i hvala bogu mjesečno sjeda 650 EU .Da ali oni vole Hrvatsku a mi ostali ju mrzimo po njihovoj i HDZ teoriji .