Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Kao da gledam film sa Čak Norisom!? Hi, hi...pogledajte podatke CIA..ima na netu zvanični izveštaj...1.500 vojnika na strani JNA, a 6.000 branitelja plus oko 300 civila na strani secesionista...pa i Sranjo je rekao da je na Vukovaru izginulo preko 5 ... prikaži još!5 tisuća hrvatskog "svjeća"...a ovaj nekrofil se osaćao moćno!?...jebem vas u bolesnu propagandu!
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Što je čedo nije on jedini koji se osjećao moćno.Svuda u RH bilo je velik broj mrtvih čeda.
..5 tisuća
u zngu je bilo 400.000 boraca u hosu 5.000 koga briga za hos
Kao da gledam film sa Čak Norisom!? Hi, hi...pogledajte podatke CIA..ima na netu zvanični izveštaj...1.500 vojnika na strani JNA, a 6.000 branitelja plus oko 300 civila na strani secesionista...pa i Sranjo je rekao da je na Vukovaru izginulo preko 5 ... prikaži još!5 tisuća hrvatskog "svjeća"...a ovaj nekrofil se osaćao moćno!?...jebem vas u bolesnu propagandu!
aj srbo dođi smrade.dođi nešto ću ti šapnit.dođi na ljetovanje,neču ti ništa
Kaze kreten kretenu .,,cuj svi mi kazu da sam kreten a ja ne shvacam o cemu oni govore,,...Nadan se da imas ipak toliko mozga da se prepoznas!