Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pred dvije godine je njemačka multinacionalna kompanija „Bayer“ kupila američki „Monsanto“za 62 mlrd $. Pametnim je ljudima jasno da je Monsanto uložio i vlastitu lovu da ga Bayer kupi, kako bi na mala vrata ušao na europsko tržište. Toliko o ... prikaži još! vjerodostojnosti EU politike.
samo vi jedite GMO pa sjecu saljite kod ljekara pa vam oni daju jos vise otrova kanitese ljudi toga ja znam sam da u Hrvatskoj uma dosta domacih polkopruvrednika koji sve uzgajaju i to bez GMO idite tamo kupiti a ... prikaži još!ti a ako necete to uzgajajte onda sami jercevam to spasiti zivote od propasti
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pred dvije godine je njemačka multinacionalna kompanija „Bayer“ kupila američki „Monsanto“za 62 mlrd $. Pametnim je ljudima jasno da je Monsanto uložio i vlastitu lovu da ga Bayer kupi, kako bi na mala vrata ušao na europsko tržište. Toliko o ... prikaži još! vjerodostojnosti EU politike.
samo vi jedite GMO pa sjecu saljite kod ljekara pa vam oni daju jos vise otrova kanitese ljudi toga ja znam sam da u Hrvatskoj uma dosta domacih polkopruvrednika koji sve uzgajaju i to bez GMO idite tamo kupiti a ... prikaži još!ti a ako necete to uzgajajte onda sami jercevam to spasiti zivote od propasti