Top News
16051 prikaza

Grci vrebaju ‘naše’ Rafale. A Francuzi se neće opirati prodaji

Komentari 3 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Defiant 11:51 09.Ožujak 2021.

Neznam sta se boje Grci, kad hrvatska nabavi svoje avione 4. generacije svako kucanstvo ce imati svoj leteci auto.

• nikoletina_bursač43 20:45 09.Ožujak 2021.

Za komšije koji su počeli kenjkat u Vojvodini i ovi polovnjaci od grkljana bi bili jaaako dobri

• 18071976 13:37 09.Ožujak 2021.

Pa neka ih kupe jer dok se mi odlučimo na tržištu će se pojaviti i oni 7.generacije ,inače, samo nerviramo ove što već po drugi put slažu ponude a mi nikako da se odlučimo , pa hoće li smanjiti za ... prikaži još! 100 tisuća dolara, pa hoće li kupiti i našu Vegetu ako mi kupimo 12 , ajde neka nas ne sramote više i kupe ih ili im kažu istinu, da smo bankrot i bijeda i da ukidamo zračne snage .Eto gdje su nas korumpirani i nesposobni političari doveli !

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.