Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pa neka ih kupe jer dok se mi odlučimo na tržištu će se pojaviti i oni 7.generacije ,inače, samo nerviramo ove što već po drugi put slažu ponude a mi nikako da se odlučimo , pa hoće li smanjiti za ... prikaži još! 100 tisuća dolara, pa hoće li kupiti i našu Vegetu ako mi kupimo 12 , ajde neka nas ne sramote više i kupe ih ili im kažu istinu, da smo bankrot i bijeda i da ukidamo zračne snage .Eto gdje su nas korumpirani i nesposobni političari doveli !
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Neznam sta se boje Grci, kad hrvatska nabavi svoje avione 4. generacije svako kucanstvo ce imati svoj leteci auto.
Za komšije koji su počeli kenjkat u Vojvodini i ovi polovnjaci od grkljana bi bili jaaako dobri
Pa neka ih kupe jer dok se mi odlučimo na tržištu će se pojaviti i oni 7.generacije ,inače, samo nerviramo ove što već po drugi put slažu ponude a mi nikako da se odlučimo , pa hoće li smanjiti za ... prikaži još! 100 tisuća dolara, pa hoće li kupiti i našu Vegetu ako mi kupimo 12 , ajde neka nas ne sramote više i kupe ih ili im kažu istinu, da smo bankrot i bijeda i da ukidamo zračne snage .Eto gdje su nas korumpirani i nesposobni političari doveli !