Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Poznavao sam ženu u Zagrebu koja je u svojoj garsonijeri od tridesetak kvadrata imala prijavljenih 25 ercegovaca...toliko o regularnosti svih naših izbora dosad! Podatak može poslužiti i kao objašnjenje neobjašnjivog, ali redovitog izbornog uspjeha onih lopuža iz kradezea!
Da, da, izbori u gradu koji ima dvostruko više ljudi nego Hrvata u BiH uvjetovani su glasovima "Hercegovaca" kojih ima duplo manje nego "Bosanaca" Hrvata.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Mi smo jedina država na kugli zemaljskoj,gde varira broj stanovnika po potrebibi vladajuće kamarile.
Poznavao sam ženu u Zagrebu koja je u svojoj garsonijeri od tridesetak kvadrata imala prijavljenih 25 ercegovaca...toliko o regularnosti svih naših izbora dosad! Podatak može poslužiti i kao objašnjenje neobjašnjivog, ali redovitog izbornog uspjeha onih lopuža iz kradezea!
Da, da, izbori u gradu koji ima dvostruko više ljudi nego Hrvata u BiH uvjetovani su glasovima "Hercegovaca" kojih ima duplo manje nego "Bosanaca" Hrvata.