Life
81426 prikaza

Hitlerov časnik: "Povraća mi se od Pavelića"

Komentari 29 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • PetarKaradjordjevich 18:19 23.Lipanj 2017.

A kruže i drugačije priče o Von Horstenau

• goran222 20:52 23.Lipanj 2017.

budagigo to što si ti bio kukavica i govno to je tvoj problem,ja sam se od uvijek pisao kao Hrvat i osamdesete kada sam upisao poljoprivredni fakultet i osamdeset četvrte kada sam upisao DIF i išao sam u crkvu ne ... prikaži još!e baš često ali sam išao i nikada nitko mi nije radio probleme,kada ti dođu iz guzice u glavu neke stvari i kada budeš mogao normalno razmišljati (u što sumnjam ali se nadam za tvoje dobro) možda shvatiš neke stvari

• CICA 18:59 25.Srpanj 2017.

fino se pise istina o ustasam ai hrvatima a oni danas sve po starom, e jadna vam vasa ustaska majka koja vas je rodila onda i danas

• absalom 19:11 17.Prosinac 2017.

interesantno snebivao se na ustaski logor da se nebi ubijali zidovi, a oni doneli rasne zakone, sto nije oso u ausvic, bukenvald, sobibor..jooj kakve pizdarije, a onda kao drugdje po europi, ukrajni, poljskoj, madarskoj, ceskoj kao pogromi se nisu dogadali, ... prikaži još! pazi on nacista koji je citao i podrzao meinkampf i zidovsko rjesenje se snebiva zbog logora koji su ustase morali otvoriti zbog njemackih rasnih zakona ha, ha, ha!!!

• nelson 18:37 22.Lipanj 2017.

da je hitler dobio rat sredio bi on pavelića

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.