Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pa četnik nije se dešavalo eto jesi sad zadovoljan genocidaš četnički.Trebalo vas je sve potamanit sve ste narode i narodnosti na balkanu zajebavali ništa vam se nije dogodilo što je trebalo stoko.
Gledaj Zrinx, kod nas nema ustaša u principu, nitko se javno tako nije deklarirao, ali je istina npr. da Bujanec jeste u javnosti u to doba istupao kao vođa ustaške mladeži. Ni na srpskoj strani nije bilo deklariranih četnika, već ... prikaži još! uglavnom pripadnika JNA sastavljenih skroz od Srba, koje si ti i ekipa sve zvali četnicima.
Koliko je naša strana priznala zločin u Ahmićima se vidi sada, po tome kako Kordića vodaju po crkvama i svetkovinama širom države.
Činjenica je da je u ratu bilo baš četnika. Nisam ih ja niti neka "moja ekipa" tako zvala, nego su oni sami sebe tako deklarirali i imai odgovarajuće odore i svoje vojvode i slično. Meni je jasno da nije svaki ... prikaži još! srpski vojnik bio četnik. Bilo je običnih JNA vojnika, rezervista a bome i baš četnika. Nemoraš mi pričati da ih nije bilo kad sam ih vidjela kod Banja Luke dok rat nije bio pravo ni počeo, tek se u Sloveniji pucalo a kod Banja Luke smo upali u kolonu rezervista i baš četnika sa bradama.
Kod nas postoji svijest o zločinima. Svi, ama baš svi u HR znaju za Ahmiće za obitelj Zec i druge zločine. Poanta je u tome da se to kod nas spominje u medijima i diskutira se o tome dok u ... prikaži još!u Srbiji većina ljudi nema pojma o srpskim zločinima po Hrvatskoj i BiH, osim možda o Srebrenici.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
ipak živa glava
Baš sam gledao na HRT-u veliku reportažu o tome.
A šta je sad ustaše? Ovo se kao nije dešavalo?
Pa četnik nije se dešavalo eto jesi sad zadovoljan genocidaš četnički.Trebalo vas je sve potamanit sve ste narode i narodnosti na balkanu zajebavali ništa vam se nije dogodilo što je trebalo stoko.
e Mate samo neka se vama desio blajburg, a bice jos jedan ponovo kako stvari stoje
koliko su ono ratova srbi dobili u povijesti? pardon ne ratova nego samo bitki?
Gledaj Zrinx, kod nas nema ustaša u principu, nitko se javno tako nije deklarirao, ali je istina npr. da Bujanec jeste u javnosti u to doba istupao kao vođa ustaške mladeži. Ni na srpskoj strani nije bilo deklariranih četnika, već ... prikaži još! uglavnom pripadnika JNA sastavljenih skroz od Srba, koje si ti i ekipa sve zvali četnicima. Koliko je naša strana priznala zločin u Ahmićima se vidi sada, po tome kako Kordića vodaju po crkvama i svetkovinama širom države.
Činjenica je da je u ratu bilo baš četnika. Nisam ih ja niti neka "moja ekipa" tako zvala, nego su oni sami sebe tako deklarirali i imai odgovarajuće odore i svoje vojvode i slično. Meni je jasno da nije svaki ... prikaži još! srpski vojnik bio četnik. Bilo je običnih JNA vojnika, rezervista a bome i baš četnika. Nemoraš mi pričati da ih nije bilo kad sam ih vidjela kod Banja Luke dok rat nije bio pravo ni počeo, tek se u Sloveniji pucalo a kod Banja Luke smo upali u kolonu rezervista i baš četnika sa bradama.
Kod nas postoji svijest o zločinima. Svi, ama baš svi u HR znaju za Ahmiće za obitelj Zec i druge zločine. Poanta je u tome da se to kod nas spominje u medijima i diskutira se o tome dok u ... prikaži još!u Srbiji većina ljudi nema pojma o srpskim zločinima po Hrvatskoj i BiH, osim možda o Srebrenici.
koliko textova čak i film o jednom jedinom logoru...da bar 1posto tog prostora date na vukovar ovčaru srebrenicu....................