Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pa ta je plaća tako niska upravo zato da se nitko stručan ne zaposli i da ne počne istraživati političarske financijske marifetluke. Kako to nikomu ne pada na pamet!
Prestao sam s uredom i sada. Radim od kuće 175 sati po satu radeći od kuće radeći ovaj jednostavan kućni posao na mreži. Zarađujem 22854 USD mjesečno radeći na mreži 4 sata dnevno. preporučio sam ti da probaš. nećete izgubiti ... prikaži još! ništa, samo ga isprobajte na sljedećoj web stranici i zarađujete svakodnevno ... Za više detalja ..............➤➤➤➤www.gocash9.com
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
To je dobar vic....jednom IT stručnjaku nude upola manju plaću nego saborskom zastupniku koji uopće ne mora doći na posao....
Pa ta je plaća tako niska upravo zato da se nitko stručan ne zaposli i da ne počne istraživati političarske financijske marifetluke. Kako to nikomu ne pada na pamet!
Prestao sam s uredom i sada. Radim od kuće 175 sati po satu radeći od kuće radeći ovaj jednostavan kućni posao na mreži. Zarađujem 22854 USD mjesečno radeći na mreži 4 sata dnevno. preporučio sam ti da probaš. nećete izgubiti ... prikaži još! ništa, samo ga isprobajte na sljedećoj web stranici i zarađujete svakodnevno ... Za više detalja ..............➤➤➤➤www.gocash9.com
Bilа sаm zаista loša djеvojка. Kaznite me svоjim kuгасеm u ustimа! ––– www.kisstok.com
Вila sam zаistа lošа djеvоjka. Kаznite mе svojim kuracеm u ustimа! –– www.Kisstok.com