Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Sve banda lopov do lopova a sada kao ugledni građani ,dok su ljudi ginuli na fronti oni se bogatili.Ja bio u 106 osječkoj brigadi od 1.8.1991 i dobio ku..r..a..c od mirovine za 31 god rada .Sva ološ i lopovi ,prevaranti ... prikaži još! i lopovi sada imaju jako puno a mi koji smo išli sa srcem u rat dobili govno .A što drugo dobije pošten čovjek u svakoj državi osim govna ,jbg taka i država .
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
To je dokaz da su se obogatili na nezakonit način.
Ljudi imaju imovinu i velike probleme...
Sve banda lopov do lopova a sada kao ugledni građani ,dok su ljudi ginuli na fronti oni se bogatili.Ja bio u 106 osječkoj brigadi od 1.8.1991 i dobio ku..r..a..c od mirovine za 31 god rada .Sva ološ i lopovi ,prevaranti ... prikaži još! i lopovi sada imaju jako puno a mi koji smo išli sa srcem u rat dobili govno .A što drugo dobije pošten čovjek u svakoj državi osim govna ,jbg taka i država .
Jeste Rašeta nisu imali nikoga u partizanima da im osigura tuđu kuću....pa su tako krenuli a vi čekajte opet komuniste da se dočepate tuđih truda ...
Samo kradi dok ima,a ima još...