Top News
72348 prikaza

Tko je Hrvoje Petrač, kojeg terete da je vođa zločinačkog udruženja u 'slučaju Beroš'?

Komentari 28 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • darko 14:54 13.Listopad 2019.

Mislim da sam poslije dužeg vremena shvatio zašto su Ameri stopirali prodaju Izraelskih Barak-a hrvatskoj, jbt koja igra .

izvidnik1 13:24 13.Listopad 2019.

U jugi su oni bili još više zaštićeni, nisu nikada služili kaznu zatvora nego dobivali ordenja i priznanja pogotovo kad je bio tito. Dok je on išao po svijetu i trošio državni novac na posjete drugim diktatorima, gradnju vila, u ... prikaži još! jugi su "pošteni" ne krali nego otimali novac, imovinu, ljude. Obitelji su nestajale u noći i njihova bi imovina postala vlasništvo "jednakijih" "poštenih" titinih sekretara. Vjerovatno si premlad da bi znao za to ali nema veze, čiko će ti objasniti, zato sam ovdje.

• jessicabailey 17:09 14.Listopad 2019.

Ovo je najbolji posao koji Google sada plaća. Prvog mjeseca primio sam 29736 dolara za rad 3 sata dnEvno. Počeo sam prije četiri mjeseca i odmah sam ponio kući najmanje 7835 do 9454 dolara tjedno. ---->>> www.CashFLow77.Com

maks20022 20:13 07.Ožujak 2020.

Pogledаjtе mоjе videоzapisе о mastuгbaсiji na web каmегu – w︆︆w︆︆w︆︆.︆︆f︆︆ck69︆︆.︆︆site

• LeonardS 19:16 13.Listopad 2019.

Kako se meni čini novinari krše zakon spominjući Petraćevu osuđivanost jer prema zakonu ni sudac u nekom novom sporu to ne smije spomenuti ! Koliko sam pratio Petrač nije imao nikakvih pogodnosti već naprotiv je radio više nego drugi zatvorenici. ... prikaži još! Ovo je vjerojatno sporadičan i slučajan ekces a vi novinari i koje kakvi pametnjakovići ne dozvoljavate čovjeku da živi i radi svoj posao , pa se pitamo kada nastaje trenutak kada čovjek smije nastaviti normalan život ili ga namjerno gurate u zlo da bi

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.