Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
I ja sam katolik, vjerujem u Boga..u svoje katolicanstvo. Isto tako sve manje vjerujem Crkvi kao instituciji i njenim svecenicima koji je koriste kao paravan za svoje gluposti. Ne mislim tu samo sad na pedofiliju, petljanje u prava ljudi, zena, ... prikaži još! obitelji..
Na misama se uplicu u sve, ispiru mozgove onima koji nemaju glavu da sami njome vladaju pa pune baterije mrznjom u Crkvi od pojedinaca. Znam da ima i dobrih svecenika, ali zahvaljujuci poganoj vecini i ne idem u Crkvu
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pisac ovog teksta je ozbiljno teolog? Dajte se ne sramotite, čovječe.
Veli danas vaso da se upravo za to bori.:)))
Ako želiš biti In, Cool, Napredan Pametan, itd , pljuckaj po Crkvi. Katoličkoj naravno!
Otkad je iznošenje istine pljuckanje?
I ja sam katolik, vjerujem u Boga..u svoje katolicanstvo. Isto tako sve manje vjerujem Crkvi kao instituciji i njenim svecenicima koji je koriste kao paravan za svoje gluposti. Ne mislim tu samo sad na pedofiliju, petljanje u prava ljudi, zena, ... prikaži još! obitelji.. Na misama se uplicu u sve, ispiru mozgove onima koji nemaju glavu da sami njome vladaju pa pune baterije mrznjom u Crkvi od pojedinaca. Znam da ima i dobrih svecenika, ali zahvaljujuci poganoj vecini i ne idem u Crkvu