Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Samo ignorirat klauna i za par mjeseci sam sebi će biti glup jer jedina njegova snage je u tome da izaziva rekciju i pozornost sa svojim debilnostima! Dojam mi je da to radi čisto da zajebava i ništa drugo, zna ... prikaži još! on da od četnika nema ništa niti velike srbijićice!
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Samo ignorirat klauna i za par mjeseci sam sebi će biti glup jer jedina njegova snage je u tome da izaziva rekciju i pozornost sa svojim debilnostima! Dojam mi je da to radi čisto da zajebava i ništa drugo, zna ... prikaži još! on da od četnika nema ništa niti velike srbijićice!
Oslobodićemo narodne heroje Zvezdana i Legiju i čitav JSO, i ponovo ga formirati, i dokazati montiran proces vlasti
Likvidirajte ga kao što je on napravio Đinđiću i završite ovu priču
Ludi ne vide kad je netko lud,