Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Moguće je da je gay ali to nije razlog nego to što je jako želio djecu a nikako i nikada lešinarke koje bi se kasnije preko alimentacija ili bilo koji drugi način godinama preko sudova borile za njegovu lovu! Ako ... prikaži još! je to razlog ima palac gore jer do kud je to lešinarenje i to preko djece/alimentacije otišlo je za povračat!
da cura mu rodila, al ga nije napravio on. on je bas pravi gay i ne shvacam zasto to taji kad i sljep vidi. Ja licno nemam nista protiv homoseksualaca ali protiv ovih koji se skrivaju imam. A da mije ... prikaži još! ovaj tip ogavan necu skrivati. pljuc
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Cristiano a ne Christiano! Naučite prepisivat članke kak spada.
a sto on misli da ako zna sutati loptu da je sad neki savrsenko koji mora imati potomke pa da to savrsenstvo nastavi zivjeti :D :D
Moguće je da je gay ali to nije razlog nego to što je jako želio djecu a nikako i nikada lešinarke koje bi se kasnije preko alimentacija ili bilo koji drugi način godinama preko sudova borile za njegovu lovu! Ako ... prikaži još! je to razlog ima palac gore jer do kud je to lešinarenje i to preko djece/alimentacije otišlo je za povračat!
da cura mu rodila, al ga nije napravio on. on je bas pravi gay i ne shvacam zasto to taji kad i sljep vidi. Ja licno nemam nista protiv homoseksualaca ali protiv ovih koji se skrivaju imam. A da mije ... prikaži još! ovaj tip ogavan necu skrivati. pljuc
Pa kaj mi nedugo nije rodila i cura?