Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Na ovakve baljezgarije ne može biti drugačiji komentar od korisničkog imena. Kakvi jebeni mrtvi glasaju, ne baljezgajte o nečemu o čemu pojma nemate, nikada niste sudjelovali u radu niti izbornih povjerenstava, niti biračkih odbora, a pogotovo ovaj debil oficir JNA ... prikaži još! koji sere o nečemu o čemu pojma nema.
Nevaljana prebivališta su se brisala i prije njega i poslije njega, itekako je moguće to urediti, to je isključivo lijenost policajaca, to jako dobro znam iz iskustva.
Nastavno na navedeno, policajci čekaju da im date podatke, pa onda dođu do susjeda, rodbine i prva rečenica je: Znate ne bi mi, ali taj i taj vas je prijavio. Radim u jednoj općini i osobno sam poslao njih 720, ... prikaži još! lijepo složeno u tablici, pa su gospoda obrisali do sada preko 500 tih s popisa, znači lijenčine čekaju sve na gotovo, to je jedina istina, a ovaj oficir JNA baljezga gluposti, znači radilo se i prije i sada, sve ovisi o načelniku policije i njegovom tjeranju lijenčina ispod sebe da rade.
pa, eto, zahvaljujući esdepeu i vlahi orepku, birački su spiskovi pročišćeni i nitko pa ni esdepe ni vlaho se ne smiju žaliti na "ercegovce" i "pokojne" - samo me interesira zašto svi "ercegovci" i svi "mrtvi" glasuju za hadeze? nije ... prikaži još!e valjda da i pokojni ivica račan glasuje za hadeze?
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
mrtvi su vjerni hdzovi glasači,pola izbora će biti namješteno
Na ovakve baljezgarije ne može biti drugačiji komentar od korisničkog imena. Kakvi jebeni mrtvi glasaju, ne baljezgajte o nečemu o čemu pojma nemate, nikada niste sudjelovali u radu niti izbornih povjerenstava, niti biračkih odbora, a pogotovo ovaj debil oficir JNA ... prikaži još! koji sere o nečemu o čemu pojma nema. Nevaljana prebivališta su se brisala i prije njega i poslije njega, itekako je moguće to urediti, to je isključivo lijenost policajaca, to jako dobro znam iz iskustva.
Nastavno na navedeno, policajci čekaju da im date podatke, pa onda dođu do susjeda, rodbine i prva rečenica je: Znate ne bi mi, ali taj i taj vas je prijavio. Radim u jednoj općini i osobno sam poslao njih 720, ... prikaži još! lijepo složeno u tablici, pa su gospoda obrisali do sada preko 500 tih s popisa, znači lijenčine čekaju sve na gotovo, to je jedina istina, a ovaj oficir JNA baljezga gluposti, znači radilo se i prije i sada, sve ovisi o načelniku policije i njegovom tjeranju lijenčina ispod sebe da rade.
pa, eto, zahvaljujući esdepeu i vlahi orepku, birački su spiskovi pročišćeni i nitko pa ni esdepe ni vlaho se ne smiju žaliti na "ercegovce" i "pokojne" - samo me interesira zašto svi "ercegovci" i svi "mrtvi" glasuju za hadeze? nije ... prikaži još!e valjda da i pokojni ivica račan glasuje za hadeze?
Kako u Hrvatskoj glasaju mrtvi? Pa ZNA SE!