Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Prokleta bila gdje god je,a sebe je proglasila Generalom Brigade,,,,pitam se koje ?,kada svi znamo da je Partiju SKH napustila nakon OLUJE i učlanila se u HDZ,,,,,vlaisavljevička s Papuka,,,fujj
"borci"iz NOB-a su mačji kašalj prema ovim gramzivim parazitima-i sam sam branitelj,svakako se snalazim za posao.Ni u najluđim predviđanjima nisam mogao ni zamisliti da će mi se domovina pretvoriti u najveću sprdnju u ovom dijelu Europe
i sam sam branitelj,,,,dragovoljac,,,nikada nisam zamišljao da ćemo mi branitelji kopati po kantama za smeće u potrazi za komadićem kruha kako bismo preživjeli
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Jadrnka po tvojim zakonima aj reci koliko se branitelja ubilo jer nisu mogli dalje
Prokleta bila gdje god je,a sebe je proglasila Generalom Brigade,,,,pitam se koje ?,kada svi znamo da je Partiju SKH napustila nakon OLUJE i učlanila se u HDZ,,,,,vlaisavljevička s Papuka,,,fujj
"borci"iz NOB-a su mačji kašalj prema ovim gramzivim parazitima-i sam sam branitelj,svakako se snalazim za posao.Ni u najluđim predviđanjima nisam mogao ni zamisliti da će mi se domovina pretvoriti u najveću sprdnju u ovom dijelu Europe
i sam sam branitelj,,,,dragovoljac,,,nikada nisam zamišljao da ćemo mi branitelji kopati po kantama za smeće u potrazi za komadićem kruha kako bismo preživjeli