Top News
15520 prikaza

Jadran će nam 'puknuti' - zovu turiste da nas izbjegavaju

Komentari 4 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Danko 14:55 23.Kolovoz 2018.

    Obično lupetanje. Turizam je sve bolji, moja familija svake godine povisuje cijene apartmana i ide im jednako dobro. Ima problema naravno ali to su slatke muke, od viška u turizmu glava ne boli. I to danas kada marketing više ne ... prikaži još! djeluje i kompanije muku muče kako se probiti na tržište, mi imamo viškove potražnje. Mi imamo i puno besplatne reklame po stranim medijima koji ne lupetaju ovakve stvari a i ovi članci o prenatrpanosti su dobra reklama. Samo neuki to ne vide

  • GRDASIC 14:33 29.Kolovoz 2018.

    Nisu dovoljni sunce i more i veoma skupa a loša ponuda u privatnom smještaju u restoranima i hotelima baš zato jer im fali kvalificirane radne snage koja je eto pobjegla van. Jasno je da turisti zagađuju i more i okoliš ... prikaži još! u kontinentalnom dijelu, neki kao što smo vidjeli bacaju uz put i posrane pelene kao mađarska "princeza".

  • Maca 20:03 23.Kolovoz 2018.

    A ja se prilicno slazem. Medjutim, umjesto nagadjanja potrebna su ispitivanja i ne samo medju turisima, koji dodju u Hrvatsku, nego medju onima, koji ne dodju. Trebalo bi pitati ljude iz raznih zemalja gdje i zasto provode odmor. Bila bi ... prikaži još! to dobra lektira za ljude odgovorne za turizam, bilo kao ugostitelji ili politicari stvarajuci (ili ne) uvjete za te ugostitelje. Po mome svi ti bi trebali ici i na probni odmor u druge zemlje Sredozemlja. Tada bi saznali sto treba promijeniti, a treba mnogo.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.