Top News
1618 prikaza

Jamnica, PIK i Belje objavili visoke iznose jamčevine za Agrokor

Komentari 4 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ZeljkoRiyadh 12:17 15.Lipanj 2017.

    Dakle, nekoliko stvari mi nije jasno u ovom članku!!! Ako je zaista istina da "...Uprava društva nije imala nikakvih saznanja ...o postojanju ili potencijalnim nedopuštenim raspolaganjima u svezi predmetnih jamstava...", čemu onda služi Uprava u tim društvima??? Igranju šaha...aludiram na ... prikaži još! pione!!!??? Pročitajte više na: https://www.express.hr/top-news/jamnica-pik-i-belje

  • ZeljkoRiyadh 12:23 15.Lipanj 2017.

    Drugo- osnovnoškolska matematika i zbrajanje jamstava za sudužništvo: Jamnica-27,08 milijardi kuna, PIK Vinkovci-21,08 milijardi kuna, PIK BELJE-19,35 milijardi kuna; = 67,51 milijardi kuna!!! Tome treba dodati i prije već objavljenih 18,9 milijardi kuna jamstva LEDA-već to daje 86,41 milijardi kuna ... prikaži još!na jamstava za dugovanja i kredite, što je već sada 2X više nego što je do sada objavljena informacija o ukupnom dugovanju AGROKOR grupe!!! Pa tko tu koga laže i manipulira!!!

  • ZeljkoRiyadh 12:31 15.Lipanj 2017.

    A gdje su još druge članice Grupe: Tisak, Žitnjak, Agrolaguna...??? Za očekivato je da će svaka od tih tvrtki uskoro objaviti jednako tako nebulozne i nevjerojatno nerealne iznose jamstava izdanih i ime AGROKOR grupe!!! I kolika je onda prava "dubioza" ... prikaži još! Gazde i njegovih obiteljskih "prijatelja" ??? Ako nakon ovoga svega ne bude osnovan novi i veći odsjek "Poslovne akademije Remetinac", u koju će se u "redovnom postupku" upisati svi koji su u ovome kriminalu sudjelovali posljednjih 27 godina...

  • ZeljkoRiyadh 12:35 15.Lipanj 2017.

    ...onda Gazdi treba dodijeliti "Zvijezdu Danicu s velikom lentom" za zasluge u manipuliranju ekonomskom politikom na državnom nivou. A Uprave i NO će se izvlačiti "...da nisu imali saznanja o postojanju ili potencijalnim nedopuštenim raspolaganjima u svezi predmetnih jamstava..." Svima ... prikaži još! im treba dati MONOPOLI i bonove za zatvorsku hranu, pa nek' se time igraju... za svoj račun!!!!!

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.