Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Trampu budaletino jedna na čelu si države koja najviše utječe na klimatske promjene.Opameti se već jednom dok ne bude prekasno.Bog neka ti prosvijetli pamet!!!!
solman@ je u pravu. kaj se baziramo na nebitne stvari kakove su klimatske promjene. moramo se okrenuti onom bitnom a to je pravopis jer vec sada moramo utvrditi dali ce covjecanstvo zbog klimatskih promjena uginuti ili izginuti :-)
Momak, novine su javno glasilo i kao takove duzne postovati pravopisna pravila. S druge strane ne vidim kako ce klimi na Zemlji pomoci to da pisemo srpskim. Ako hoce ja cu preci i na cirilicu.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Trampu budaletino jedna na čelu si države koja najviše utječe na klimatske promjene.Opameti se već jednom dok ne bude prekasno.Bog neka ti prosvijetli pamet!!!!
Hrvatski se kaze planet a ne planeta. Kad preuzimate tekstove iz srpskih izdanja prevedite ih.
kurac moj ti znaš šta je hrvatski a šta srpski
Cuj stari planet je u hrvatskom imenica muskog roda. Ostavi se ku*ca on nije tema mog upisa.
solman@ je u pravu. kaj se baziramo na nebitne stvari kakove su klimatske promjene. moramo se okrenuti onom bitnom a to je pravopis jer vec sada moramo utvrditi dali ce covjecanstvo zbog klimatskih promjena uginuti ili izginuti :-)
Momak, novine su javno glasilo i kao takove duzne postovati pravopisna pravila. S druge strane ne vidim kako ce klimi na Zemlji pomoci to da pisemo srpskim. Ako hoce ja cu preci i na cirilicu.
javno glasilo nam je puno kriminala u reziji manjih ili vecih"domoljuba"pak se nist ne bunite, valjda zato jer laprdaju hrvatskim jezikom
Kriminal nije domoljubna kategorija, ima ga i medju strankama koje se ne busaju patriotizmom. Inace tema teksta nije kriminal.
oni mi se manje gade upravo zato kaj se ne busaju u prsa domoljubljem