Life
44891 prikaza

"Jovanka je uvijek nosila pištolj, zvali su je - lička ku*va"

Komentari 7 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nerminius 21:56 15.Kolovoz 2017.

    Tko zna što je sve istina, ali jedno je sigurno: Jovanka je iskihala svoj status gadno, doslovno do kraja života. Kome je ta žena toliko smetala, zbog čega je određene strukture nisu podnosile, pretpostavljam da je razlog osobni karijerizam mrzitelja ... prikaži još! i naglo rastući nacionalizam, te gubljenje pozicija u situaciji kad je postalo očigledno da će se Jugoslavija rspasti. Dijalozi citirani u brojnim feljtonima, prikazima i svjedočenjima zorno prikazuju kakvim šugavim ološem je Tito bio okružen.

  • Avatar Veceslav Nejtek
    Tihomir65 00:23 16.Kolovoz 2017.

    ona je bila zadnja linija njegove obrane, pa je zato kod sebe"""""držala mali pištolj za likvidacije"""""" Zaista ? I to u množini !!!! Ne za samoobranu ako se netko odluči i nju ubiti. Bijeda su ti Srbi tamo i kako ... prikaži još!o su se odnosili prema njoj dok smo mi dostojanstveni narod i pokazali se daleko razumniji prema njoj ili smo barem karakter prema našem Hrvatu - Maršalu ? Ili je to normalno kad prođe neko vrijeme da shvatimo za svakoga našega "poglavicu" da je ako ne zločinac barem teška lo ,

  • weddranur 18:42 19.Kolovoz 2018.

    "...imala je urođeno plemićko držanje...", Kako jbte? Kako? Seljanka iz Like, s 4 razreda osnovne....znam da serete ali ovoliko.... Hahaha... genijalno! :)

  • stranac1971 07:41 16.Kolovoz 2017.

    JA mislim da su tita htjeli unistiti iz crne ruke ili veliko srbski nacijonalisti pa Jovanka je pravoslavka sto su nju maltretirali vidi se kakav je narod u srbskoj vladi koji su sve titino opljackali bez imalo sramo i to ... prikaži još! predsjednik bivsi sa svojim veliko srbima --ma krepace i on u bjedi jer smeca ostaju smeca sto su se bojali otvoriti titovu istinu nego sve skrili okrali maknuli da narod nezna istinu

  • ranko75 21:01 15.Kolovoz 2017.

    Tako su je mogli zvati samo notorni idioti kojima je mjesto na Vrapce.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.