Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
nema više Zločinca tite, Zločinačke tvorevine jugoslavije koju su stvorili Zločinci partizani na temelju Zločinačke komunističke ideologije i svi koji te zločince podržavaju su Zločinci i novi fašisti.
nema više Zločinca tite, Zločinačke tvorevine jugoslavije koju su stvorili Zločinci partizani na temelju Zločinačke komunističke ideologije i svi koji te zločince podržavaju su Zločinci i novi fašisti.
bestZločinac, napiši misao, pročitaj sa razumijevanjem, ispravi pogreške, ponovo pročitaj sa razumijevanjem i tek onda objavi. Do kada ću te morati školovati? Ah, da, da ne zaboravim, nema više Zločinca tite, Zločinačke tvorevine jugoslavije koju su stvorili Zločinci partizani na ... prikaži još! temelju Zločinačke komunističke ideologije i svi koji te zločince podržavaju su Zločinci i novi fašisti.
bestZločinac, dođi na onu adresu, lako ćeš ne prepoznati, samo zapamti moju profilnu sliku ili si izradi sliku. Nema više Zločinca tite, Zločinačke tvorevine jugoslavije koju su stvorili Zločinci partizani na temelju Zločinačke komunističke ideologije i svi koji te zločince ... prikaži još! podržavaju su Zločinci i novi fašisti.
bestZločinac, ja nemam zašto kmečati, ti imaš. Nema više Zločinca tite, Zločinačke tvorevine jugoslavije, Zločinaca partizana. Samo kmeči to ti jedino preostaje. Hahahahaha.
bestZločinac, nema više Zločinca tite, Zločinačke tvorevine jugoslavije koju su stvorili Zločinci partizani na temelju Zločinačke komunističke ideologije i svi koji te zločince podržavaju su Zločinci i novi fašisti.
bestZločinac, nema više Zločinca tite, Zločinačke tvorevine jugoslavije koju su stvorili Zločinci partizani na temelju Zločinačke komunističke ideologije i svi koji te zločince podržavaju su Zločinci i novi fašisti.
bestZločinac, hvala Bogu da nema više Zločinca tite, nema više Zločinačke tvorevine jugoslavije, nema više zločinaca partizana samo njihovih fašističkih sljedbenika.
bestZločinac, kakav je to sindrom, jeli to ono kad netko kao ja govori nekome kao ti da treba osuditi sve zločine bez obzira tko ih je počinio i iz kojeg razloga ili ideologije? Ako je to taj sindrom onda imam.
bestZločinac, nikada nisam i nikada neću. Ja osuđujem SVE zločine i bez obzira tko ih je počinio i SVE zločince bez obzira kojoj ideologiji ili političkoj opciji pripadaju. Ti imaš titinu?
bestZločinac, nemaš sliku Zločinca tite? Nije valjda da i ti osuđuješ SVE zločine bez obzira tko ih je počinio i iz kojih ideoloških, vjerskih ili političkih razloga?
bestZločinac, i mislio sam da si dvoličan i imaš dvostruka mjerila prema zločincima. Za mene su SVI zločini isti. nema razlike u tome tko ih je počinio i zašto. Zločin je zločin. Zločinac je zločinac.
bestZločinac, hahahahaha, ti si pobjednik???? U čemu???? U nerazumljivom pisanju, štovanju sotone, bjesnilu, najnižoj inteligenciji u povijesti, najvećem kukavičluku, dvoličnosti i fašističkom ponašanju???? Da, pobjednik si u svim tim disciplinama. Ćak razmišljam da te prijavim u Ginisovu knjigu rekorda. Svaka ... prikaži još! ti čast, na ponos si mami i tati. Dobro je da te ne puštaju van iz sobice.
bestZločinac, natjeraj me, dođi na adresu gdje me možeš naći. Ako i nisam tamo pitaj osoblje za mene, pokaži im moju profilnu sliku pozvat će me a ti samo pričekaj. Povedi i dečka.
bestZločinac, samo ti sebe laži, tako ćeš bolje spavati. osuđuješ li SVE zločine bez obzira tko ih je počinio i zbog koje ideojogije ili politike ih je počinio?
bestZločinac, nisam ti ja ujak, nemam komunista i partizana ili bilo kojih zločinaca u famijiji. Baka je bila na početku partizanka ali kad je vidjela koji su to krvoloci i zločinci otišla je iz te zločinačke horde.
bestZločinac, nemaštovito, neinteligentno i nadasve neuvredljivo. Probaj me uvrijediti nazivanjem da sam partizan, komunista, jugoslaven, tito. To bi me već raspizdilo.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
popij tasbleticu ustašo tito te razvaliona bleiburgu
bestZločinac, napiši misao, pročitaj sa razumijevanjem, ispravi pogreške, ponovo pročitaj sa razumijevanjem i tek onda objavi. Do kada ću te morati školovati? Ah, da, da ne zaboravim, nema više Zločinca tite, Zločinačke tvorevine jugoslavije koju su stvorili Zločinci partizani na ... prikaži još! temelju Zločinačke komunističke ideologije i svi koji te zločince podržavaju su Zločinci i novi fašisti.
sjedi debeli hrvatino imas brisel išuti
bestZločinac, hahahaha, pa dođi "debelom" na onu adresu, lako ćeš ne prepoznati, samo zapamtiprofilnu sliku ili si izradi sliku.
....I da, nema više Zločinca tite, Zločinačke tvorevine jugoslavije koju su stvorili Zločinci partizani na temelju Zločinačke komunističke ideologije
debeli nabio bi te do visa da letis haha papak jedan luzer haha
bestZločinac, Hajde, natjeraj me, dođi na adresu koju sam ti dao. Možeš me lako prepoznati.
koju adresu papak ti si obicni luzer haha
bestZločinac, onu adresu koju sam ti dao prije par mjeseci kad si mi prijetio batinama internet ratniče.
ma ti si obicni fićfiric sjedi dolje djecace
bestZločinac, dođi na onu adresu, lako ćeš ne prepoznati, samo zapamti moju profilnu sliku ili si izradi sliku. Nema više Zločinca tite, Zločinačke tvorevine jugoslavije koju su stvorili Zločinci partizani na temelju Zločinačke komunističke ideologije i svi koji te zločince ... prikaži još! podržavaju su Zločinci i novi fašisti.
ma tvoja adresa je crveni fico 1991 hahaha
bestZločinac, Hahahahaha dođi ti na adresu i pokaži svoju "junaćku dušu" Hahahahahaha
opet kmečiš
bestZločinac, ja nemam zašto kmečati, ti imaš. Nema više Zločinca tite, Zločinačke tvorevine jugoslavije, Zločinaca partizana. Samo kmeči to ti jedino preostaje. Hahahahaha.
sjeti se 1971 bit ces ti dobar kad ode sdp na vlast goli otok voliš'
tata ti je zlčinac ustašo nego boli li te guza
zacepi sroljo
bestZločinac, natjeraj me, stisni muda i dođi na adresu koju sam ti dao internet ratniče.
nemas ti muda za nista stoljo anomimni
Moju sliku vidiš, adresu sam ti dao, dođi i pokaži koliko si mudo mišu mali "internet ratniče.".
adresu haha ti si sinko u nekom filmu imas koronu luzeru,,,, papak jedan nisimi do koljena
bestZločinac, samo ti stisni muda i dođi pa ćeš vidjeti tko je kome do koljena. Mišu mali fašistički.
kakve gluposti kao da bujanec piše . tita se svi boje i nakon 40 godina ulio svima strah u kosti haha
smrdo titov sporovod je bio 200 predskjednik tudmanu nitko zacepi ujo,,,, zivio drug tito leka i đido,,, imas svog poglavnika i lizi ga
bestZločinac, hvala Bogu da nema više Zločinca tite, nema više Zločinačke tvorevine jugoslavije, nema više zločinaca partizana samo njihovih fašističkih sljedbenika.
hahaha ponovi se još jednom ustašo
bestZločinac, kme, kme briši suze. Nema više Zločinca tite, Kad je umro okrenuli smo prase i janje na ražnju da proslavimo odlazak Zločinca.
zločinasc to je onmogucio usta iz 1974 ne bi ti ni bilo hrvsatske ujo, alk 1945 ste se prošetali od austrije
Da zločinac tito nije napravio to tad bi nestalo i njega zločinca i njegove zločinačke tvorevine jugoslavije.
zločinci su ti bili iza 1991 hrvatino
bestZločinac, nema više Zločinca tite i Zločinačke juge, raspali su se.
trošišp bujaneca?
bestZločinac, napiši, pročitaj sa razumijevanjem, objavi.
opet imas pavelićev sindrom?
bestZločinac, kakav je to sindrom, jeli to ono kad netko kao ja govori nekome kao ti da treba osuditi sve zločine bez obzira tko ih je počinio i iz kojeg razloga ili ideologije? Ako je to taj sindrom onda imam.
imas pavelića na zidu?
bestZločinac, nikada nisam i nikada neću. Ja osuđujem SVE zločine i bez obzira tko ih je počinio i SVE zločince bez obzira kojoj ideologiji ili političkoj opciji pripadaju. Ti imaš titinu?
popij nesto idi spavat
bestZločinac, nemaš sliku Zločinca tite? Nije valjda da i ti osuđuješ SVE zločine bez obzira tko ih je počinio i iz kojih ideoloških, vjerskih ili političkih razloga?
imam tita to mije uidol i đilasa i rankovica
bestZločinac, i mislio sam da si dvoličan i imaš dvostruka mjerila prema zločincima. Za mene su SVI zločini isti. nema razlike u tome tko ih je počinio i zašto. Zločin je zločin. Zločinac je zločinac.
ja am pobjednik a ne sroljo kao ti haha
bestZločinac, hahahahaha, ti si pobjednik???? U čemu???? U nerazumljivom pisanju, štovanju sotone, bjesnilu, najnižoj inteligenciji u povijesti, najvećem kukavičluku, dvoličnosti i fašističkom ponašanju???? Da, pobjednik si u svim tim disciplinama. Ćak razmišljam da te prijavim u Ginisovu knjigu rekorda. Svaka ... prikaži još! ti čast, na ponos si mami i tati. Dobro je da te ne puštaju van iz sobice.
uzvidnice zacepi
bestZločinac, natjeraj me, dođi na adresu gdje me možeš naći. Ako i nisam tamo pitaj osoblje za mene, pokaži im moju profilnu sliku pozvat će me a ti samo pričekaj. Povedi i dečka.
papak nemam decka sreco takve kao ti samo preskočim papak haha
bestZločinac, opet tatu svog spominješ. Oooo Bože kako si ti loš sin. Imaš ti dečka, već si se par puta pohvalio kako ćeš me ti i tvoj dečko napasti.
opet zaudaras ustašo 1991 te boli
bestZločinac, nema više Zločinca tite i Zločinačke juge, raspali su se.
bestZločinac, osuđuješ li SVE zločine bez obzira tko ih je počinio i zbog koje ideojogije ili politike ih je počinio?
idi mu se pokloniti u madrid
bestZločinac, osuđuješ li SVE zločine bez obzira tko ih je počinio i zbog koje ideojogije ili politike ih je počinio?
ides u madrid ujo?
bestZločinac, nemam tamo kome otići, to nisu moji.
to su tvoji ujkane
bestZločinac, samo ti sebe laži, tako ćeš bolje spavati. osuđuješ li SVE zločine bez obzira tko ih je počinio i zbog koje ideojogije ili politike ih je počinio?
znaxi dida ti je bio u stasama
osujdujes li pavelića
kazem udba ih jw sredila ozna sve dozna
idi ujo u pm
bestZločinac, nisam ti ja ujak, nemam komunista i partizana ili bilo kojih zločinaca u famijiji. Baka je bila na početku partizanka ali kad je vidjela koji su to krvoloci i zločinci otišla je iz te zločinačke horde.
da baka ti je bila za nijemce znasa sta je radila s njima haha zato začepi i puši kite
bestZločinac, nemaštovito, neinteligentno i nadasve neuvredljivo. Probaj me uvrijediti nazivanjem da sam partizan, komunista, jugoslaven, tito. To bi me već raspizdilo.
pa baka itata idjedau ti bili komunisti prije nego si se okotio haha mali slavionski prasaC
bestZločinac, hajde ponovo napiši, koncentriraj se malo. Nemoj pokazivati koliko si glup, prikrij malo svoju neinteligenciju.
Tito živi vječno!!