Top News
4815 prikaza

Kako smo se posvađali sa Slovencima oko granice

Komentari 3 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • erton 11:02 29.Lipanj 2017.

    Ovo ce biti genijano... zasto mislite da se odlika suda nece odnosti na Hrvatsku? mogu politicari da pricaju sta hoce,al kad dobiju packe iz EU oristace na sve sto je odluceno...

  • Zdenko4792 14:05 29.Lipanj 2017.

    Hrvatski političari pristali suvišno na arbitražu da što prije uletimo u EU. Trebalo Sloveniji dati na znanje da jedino o čemu HR želi raspravu je vraćanje granice na Dragonju sa kanala sv.Odorika kamo ju je "prebacio" Kardelj (grabežljivac na sve ... prikaži još! što može hrvatsko, zavjerenik u ubojstvu Hebranga koji mu se suprotstavljao), kao i povratu hrvatskih sela i dr. Pravda na našoj strani manje je važna nego jesu li naši predstavnici obavili sve u skladu s međunarodnim pravom da nas ne bi koštalo.

  • fred 12:02 29.Lipanj 2017.

    pravorijek ove arbitraže najzornije oslikava samoprijegor dvije političke garniture i njihov angažman na krajnji rezultat arbitražnog procesa, dok je s jedne strane slovenska politička garnitura kolokvijalno rečeno "zubima pasla travu", za ostvarenje krajnjeg cilja (ishoda arbitraže), do tad' se oficijelna ... prikaži još! hrvatska politika borila s nepostojećom "ustašizacijom društva", a, sve kako bi se prikazala tobožnjim štovateljem i čuvarem tkz. "antifašizma", nadajući se da će na taj način u očima svojih g

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.