Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Sramota je da netko koristi dobrobit Zagreba samo zbog unutarstranačkih obračuna. Ovo je stvarno omalovažavanje svih birača jer ih se koristi kao oružje!
Bruna ambiciozna mlada žena, po ovom svemu do sad mislim da će brzo nestati s političke scene, ali bi voljela da bar uđe u Skupštinu u Gradu da se bolje prezentira, dokaže i pokaže što može ako uopće može.
Ne znam koji je od dvojca pisao i objašnjavao čitateljima pojam "think thank"? Jasno je da istome nije jasan pojam, ukoliko imalo barata engleskim jezikom. Još je gore da je autora dvoje, što bi moglo značiti da niti jedan član ... prikaži još! ovog think tanka nije doma s predmetnim pojmom. Stoga, molim vas, ubuduće nas poštedite ovakovog prosvjećivanja.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Sramota je da netko koristi dobrobit Zagreba samo zbog unutarstranačkih obračuna. Ovo je stvarno omalovažavanje svih birača jer ih se koristi kao oružje!
Bruna ambiciozna mlada žena, po ovom svemu do sad mislim da će brzo nestati s političke scene, ali bi voljela da bar uđe u Skupštinu u Gradu da se bolje prezentira, dokaže i pokaže što može ako uopće može.
Čitao sam iza ovog projekta stoje antifašista Stanimirović, hrvatoljub Pupavac i bobmbarder Jovanović!!
Koji su to likovi majko moja
Ne znam koji je od dvojca pisao i objašnjavao čitateljima pojam "think thank"? Jasno je da istome nije jasan pojam, ukoliko imalo barata engleskim jezikom. Još je gore da je autora dvoje, što bi moglo značiti da niti jedan član ... prikaži još! ovog think tanka nije doma s predmetnim pojmom. Stoga, molim vas, ubuduće nas poštedite ovakovog prosvjećivanja.