Top News
5198 prikaza

Kasapović o ustaškom revizionizmu i zločinima NDH

Komentari 4 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tomo 05:43 30.Travanj 2018.

    Nemojmo usporedjivati Obranu i agresiju a tadasnji Hrvati su branili svoju Hrvatsku od agresora kao i devedesetih od istih agresora, Sto su cetnici radili od Hrvatskog naroda sve od 1916 pa do sloma te tvorevine srbske kraljevine , dakle isti ... prikaži još! agresori isti krvnici na Hrvatsku a Hrvati nikada nisu usli u srbiju da ih ubijaju i razaraju, Mozda bi trebali i mi uci jedan put u srbiju pa poceti ubijati i razarati , Samo mi smo civilizirani nismo divljaci u kamenom dobu divlje pleme su srbende,

  • crazy.dictator 16:57 29.Travanj 2018.

    bozek, bozek ti koji jesi svoju milost nam donesi. sih buducih dana ti nas spasi ustasa i partizana. kad si si vec se njih (manje vise) zel sebio, zemi si i ove bedaka koji im se denes klanjaju :-)

  • jluci82 04:39 30.Travanj 2018.

    Koje dvije karikature ahahahahahaha........ovaj "glavić-poglavić"od Pavelića nas je zbilja zakucao u YU.Dao krasnu Dalmaciju i većinu otoka gdje smo bili većina Talijanima za Bosnu sa milijun Srba i više od pola milijuna Muslimana,tako da nas je u vlastitoj zemlji jedva ... prikaži još!va bilo 50.7%-"mudar" potez totalnog retarda.Kad je zagustilo dao petama vjetra ostavljajući na iživljavanje partizanima hrvatsku mladost.Apsolutni ljigavac i kukavica bez presedana u cjelokupnoj nacionalnoj povijesti-fuuuj!

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.