Top News
39340 prikaza

Klopka Medveda: Braniteljima više nego što možemo platiti

Komentari 5 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tignac 23:56 04.Prosinac 2017.

    ukinite sve braniteljske udruge jer su unutra uhljebi koji pljačkaju same branitelje. prva je tajnica u gajnicama uzima lovu i sve sa strane zahvaljujući ljudima oko nje

  • ursuss 22:37 04.Prosinac 2017.

    i opet su u cijeloj toj priči izigrali dio braniteljske populacije koji su bili u ratu, nisu ranjeni i nemaju - ili ne žele imati titulu PTSP ( čitaj pošteni..) a otišli su u redovnu starosnu mirovinu. Tako isto dosadašnji ... prikaži još! zakon nije vrijedio za branitelje koji su otišli u mirovinu do 2005.- Čl.14. o povećanju mirovina.... Kao branitelj ,pitam se da nakon 22 godine SADA ostvariti pravo na PTSP ( čitaj povlastice..) nije li to nemoralno... Titini partizani su šaka jada za "prava" nakon 2ww

  • duda9 16:50 06.Prosinac 2017.

    Koliko ih ja znam sami su sebe ranjavali i dobiliHRVI žalosno dobili mirovine koji nisu trebali pola njih moj suprug bio u Tigrovima liječi se od 95PTSP 9 puta odbijen bio u Tigrovima neki malo previše sereju koji su zaslužili ... prikaži još! ili nisu imali love da plate????

  • duda9 16:53 06.Prosinac 2017.

    Moj suprug živi sa 0kn to je pravda ma j ti tu pravdu dok su se drugi skrivali čast onima koji nisu a sada su dobili mirovine i to im nije dosta?

  • crazy.dictator 08:06 22.Prosinac 2017.

    Subnor jučer, subnor danas subnor sutra. Bunili smo se na partizanska prava a sada mi tražimo veča nego sto su bila njihova. Rugali smo se onoj partizanskoj"dva svjedoka pa prvoborac"a kod nas je stanje još gore. Neki su samoranjavanjem stekli ... prikaži još! statuse (neki takovi čak vode udruge). U normalnim vojskama su takovi bili sretni ako prođu samo sa teškom robijom jer su vojni sudovi više bili skloni streljačkim vodovima (i nisu puno brinuli oko toga jeli bilo slučajno ili namjerno)

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.