Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Tramp je možda odvratni naci supremacist, ali implicirati nekom da si karao svoju kćer samo na osnovu dojma, "meni se čini da on kara svoju kćer", to mi zvuči apsolutno idiotski i bolesno. Dakle nemogu odlučiti ko mi je odvratniji ... prikaži još! od te dvije spodobe.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==>> Sexydrom.com
Tramp je možda odvratni naci supremacist, ali implicirati nekom da si karao svoju kćer samo na osnovu dojma, "meni se čini da on kara svoju kćer", to mi zvuči apsolutno idiotski i bolesno. Dakle nemogu odlučiti ko mi je odvratniji ... prikaži još! od te dvije spodobe.
Slijedeća vijest će biti da su Trumpu izrasli rogovi. Neviđena haranga protiv jednog predsjednika a zna se i pozadina.