Top News
8300 prikaza

Slučaj boksačice koju neki optužuju da je muškarac: Ima medalju! Plakala je u ringu

Komentari 3 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • el_comandante 08:59 04.Kolovoz 2024.

Čudo prirode, kako se čini. Ipak, odluka olimpijskog odbora je ispravna. Ne znam kakav ima kromosom, muški ili ženski, i ne zanima me, koga zanima nek mu ga pokaže, ali ono što ja vidim, njezin stil boksa i snaga udarca ... prikaži još!ca ne odudaraju od ostalih žena. Staviti je u mušku konkurenciju bi bilo prestrašno, i prosječan boksač bi je izmasakrirao.

• FakeNews 08:08 04.Kolovoz 2024.

Nitko ne tvrdi da je transrodan. Drugo, ne postoji "višak xy kromosoma". Osoba ima ili xx kromosom (žensko) ili xy kromosom (muško). Očigledno je da dotična osoba ima testise koji se možda nisu spustili, ne postoji drugo objašnjenje za visoke ... prikaži još! razine testosterona jer ih u toj količini proizvode samo testisi. A fizionomija dotične osobe jasno ukazuje da je prošla muški pubertet. Nevjerojatno koliko se mediji trude uvjeriti ljude da posumnjaju u vlastitu zdravu pamet.

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.