Top News
29207 prikaza

Puč u Vatikanu: Počelo rušenje papa Franje

Komentari 14 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • fiju-man 11:52 30.Kolovoz 2018.

Da li su svećenici koji se igraju sa maldim dječacima homoseksualci i pedofili ili samo pedofili? Dvolična stvorenja! Živio Papa Francesco!

dudek1 21:09 28.Kolovoz 2018.

je kak se more sa ni jednim francekom ni bilo srece,a bilo ih je dosti franc jozef,franjo tahi,franjo tuđman,franjo gregoric....

Nosaminna 01:58 31.Kolovoz 2018.

Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==> Sexydrom.com

• dkmjnn 07:28 30.Kolovoz 2018.

Užasava me pokvarenost i nemoral samog vrha Katoličke crkve. Sve češće se pitam jesu li oni zaista nasljedovatelji Kristovi? Zar se oni ne boje Strašnog suda. Vjernike stoljećima plaće paklom, a oni sami čine tolika zlodjela. Ja, kao laik, to ... prikaži još! ne mogu shvatiti. Papa Franjo je skroman svećenik, došao iz siromašne sredine i vrlo se teško snalazi u toj pokvarenoj okolini. Pokušava nešto promijeniti, ali ne daju se konzervativci. Zato ga i žele maknuti, a bojim se i da će uspjeti.

• dkmjnn 07:30 30.Kolovoz 2018.

Ali ako maknu Papu Franju, izgubit će i veliki dio članstva Katoličke crkve. Namjerno govorim o članstvu, jer vjerovanje je nešto drugo. Ja sam vjernik, ne zbog svećenika, već zbog svojih uvjerenja, a u Trojedinog Boga ću vjerovati bez obzira ... prikaži još! išla u crkvu ili ne.

pravafreundin 08:10 30.Kolovoz 2018.

vjera je smisljena iz jedinog razloga a to je da manipulira ruljom

• Adriano385 06:11 30.Kolovoz 2018.

Katolička crkva po tko zna koji put opovrgava samu sebe. "Nepogrešivog" papu treba ukloniti. Istog su mišljenja i mnogi vjernici od samog početka. Naravno uvijek imaju nekakvu novu laž da opravdaju staru.

• Perun 08:39 30.Kolovoz 2018.

Katolička crkva je rigidna institucija koju smeta ovaj papa već jako dugo a ponajmanje zbog gejeva...

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.