Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Dakle može se dogoditi crvenilo ako se loše obriše??? WOW! Ono malo što i ostane se ionako opere tuširanjem i zamjenom rublja. Mislim da je i dalje puno bolje rješenje od tih bidea koje onda moraš prati i koji zauzimaju puno prostora.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Dakle može se dogoditi crvenilo ako se loše obriše??? WOW! Ono malo što i ostane se ionako opere tuširanjem i zamjenom rublja. Mislim da je i dalje puno bolje rješenje od tih bidea koje onda moraš prati i koji zauzimaju puno prostora.
Ja mislim da se ništa ne može oprati bez vode i sapuna! Korištenjem WC papira samo rastrljavate fekalije po stražnjici i leđima!
"Ako misliš *rat bez muke, pod koljena stavi ruke i u brdo upri oči, da ti *ovno bolje skoči" stari dobri stihovi.
Dakle treba ,oristiti kočanju???
Obriši prstom,a prst o zid WC-a.
Kao pravi musliman. Jel tako????