Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Sve to stoji,znaci da podatke ima iz pov.izvora.zasto prikrivati imena?Veci bi mu potez bija da se isprsio I poklonio 1 mirovinu za ugrozene a ovako iz fotelje davati podrsku moze I moja pok.baba.ja nebih nikoga okrivio osim sunca I suse ... prikaži još! to je uzrok., a krivi smo mi jer smo postali sebicni oholi zavidni ne brinemo se o svom dvoristu.Gdje nam je sad ta elita iz bruxela?Bas smo Europa.cast ljudima koji se bore nadljudskim naporima bez puno sredstava gasiti nemoguce.Tko ce stetu namiriti?
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Čovjek ima razrađenu teoriju koju je napisao u svojoj knjizi. Eto čuda, pojavio se moment za besplatnu reklamu.
Sve to stoji,znaci da podatke ima iz pov.izvora.zasto prikrivati imena?Veci bi mu potez bija da se isprsio I poklonio 1 mirovinu za ugrozene a ovako iz fotelje davati podrsku moze I moja pok.baba.ja nebih nikoga okrivio osim sunca I suse ... prikaži još! to je uzrok., a krivi smo mi jer smo postali sebicni oholi zavidni ne brinemo se o svom dvoristu.Gdje nam je sad ta elita iz bruxela?Bas smo Europa.cast ljudima koji se bore nadljudskim naporima bez puno sredstava gasiti nemoguce.Tko ce stetu namiriti?
Ne boj se Lošo, neće se vratiti. Paranoja je gadna bolest.