Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ma na koga je ljt,zar na sebe što nije uzeo više love kada su hapali za Hercegovinu ,pa su sad odjednom došli svijesti i kaže da ga ne razumiju.Tko bi njega i svitu mogao razumjeti?Što bi mi bez gaća trebali ... prikaži još! sada? Možda bi morali izvući ono malo lipa za pomoć dravnom aparatu i ljepo se nagzimo u položaj za primanje u guzu . Već smo popušili lulu nemira ,a sad još i to! Do kuda vaša prljava nerazumjevanja Mariću vode nas i ovu državu?
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ma na koga je ljt,zar na sebe što nije uzeo više love kada su hapali za Hercegovinu ,pa su sad odjednom došli svijesti i kaže da ga ne razumiju.Tko bi njega i svitu mogao razumjeti?Što bi mi bez gaća trebali ... prikaži još! sada? Možda bi morali izvući ono malo lipa za pomoć dravnom aparatu i ljepo se nagzimo u položaj za primanje u guzu . Već smo popušili lulu nemira ,a sad još i to! Do kuda vaša prljava nerazumjevanja Mariću vode nas i ovu državu?
Kimberly, 30. ww︅︆w.lo︅︆vexx.c︅︆lub
Karen, 30. ww︅︆w.lo︅︆vexx.c︅︆lub
Рotpunо sаm gоlа. Želiš vidjеti fotografiju? –– www.kisstok.com
Вok! Роsjеtitе moju stгаnicu u Sеx Сlubu ––– www.kisstok.com