Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
da sam bar i ja na toj crnoj listi ..... eh, postavio ju, podijeliti ce bratski i svi sretni .... a valjda ce i mali petrov nesto dobiti za svoje zasluge u cijeloj prici
kritičari , možete vi laprdati ali ona ima ono što nema večina muškaraca, a to su jajca, kad se legalizira pljačka, muškarčine šute, eventualno prirede logorovanje na asfaltu, kad Slovenci ulaze na naš teritorij muškarčine opet šute.... itd, a ona ... prikaži još! je rekla da ja sam napisala jer sam za to kompetentna i što sad, gdje su akademske muškarčine/rrvatine da nešto konkretno poduzmu ili ju demantiraju.. mislim stvarno argumentirano pobiju njene tvrdnje a ne fantaziraju…
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
grebatorica kojoj su upravo mostovci omogučili da ona danas drma i vlada
lopov lopov lopov
Krenulo je a žena je i jako štedljiva... Katastrofa
da sam bar i ja na toj crnoj listi ..... eh, postavio ju, podijeliti ce bratski i svi sretni .... a valjda ce i mali petrov nesto dobiti za svoje zasluge u cijeloj prici
kritičari , možete vi laprdati ali ona ima ono što nema večina muškaraca, a to su jajca, kad se legalizira pljačka, muškarčine šute, eventualno prirede logorovanje na asfaltu, kad Slovenci ulaze na naš teritorij muškarčine opet šute.... itd, a ona ... prikaži još! je rekla da ja sam napisala jer sam za to kompetentna i što sad, gdje su akademske muškarčine/rrvatine da nešto konkretno poduzmu ili ju demantiraju.. mislim stvarno argumentirano pobiju njene tvrdnje a ne fantaziraju…
njezin recept je poznat, primjenite ga, ako znate...imamo Rrvatsku