Top News
70657 prikaza

Memoari: Tuđmana su ucijenili jednom video snimkom

Komentari 11 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • karloho 13:52 23.Studeni 2017.

Jad i bijeda ovaj stari olinjali mentalni komunista i sada u svojim postim godinama ne moze a da ne radi zlo. Komunizam je napravio čudovišta od svojih sljedbenika...

• Jugoivo 14:56 23.Studeni 2017.

Valjda misliš "bivše komunjare" a ne na prave komuniste koji su ostali doslijedni svojim ostvarljivim socijalističkim idealima, kad smo Živjeli u mraku" ali kao "bubreg u loju"!

• Zdenko4792 19:10 23.Studeni 2017.

Puno ti znaš pa možeš pričat. Ali pusti nas čudovišta bar dok ne nabaviš ogledalo, idi pomagat ovima što su pokrali hrvatsku dok smo mi bili na fronti, opljačkali kao nitko drugi - što rekao Vlado Veselica.

• karloho 15:11 09.Siječanj 2020.

Hrvatsku su pokrali ti isti komunisti koje hvalis....

• planetx 12:13 04.Travanj 2017.

Tuđmanko - čovjek za sva vremena i sve režime. I sve banke.

• 1 10:08 22.Studeni 2017.

a ovaj Rašeta nije na spisku?

• Zdenko4792 15:32 22.Studeni 2017.

Najbolje se sam uvjeriti. U 3. Glasniku HDZ-a (nisu bili reg. stranka a kamo li na vlasti) faksimili pozdravnih telegrama ustaških org. "Dr.Ante Pavelić","Vitez Rafael Boban", "Maks Luburić"... Mnogi koje UDBA "traži" slobodno došli na sabor u Lisinski i ponovo ... prikaži još!o na aerodrom... Natrag u 1971.(snimka u "Hrv.proljeću"): Tuđman "kefa" Ivu Škrabala pred Šegedinom u ozvučenoj Matici Hrvatskoj zbog "napada" na "naše koji su ubili Rolovića". A sa Budišom razgovara pod tuševima, ne vjeruje mu!

• ivanh4 20:14 23.Studeni 2017.

Prokleti smo od kad postojimo! Zašto? Uvjek su nas vodile izdajice i jude. E moj izgubljeni narode!!!!!!!!!!!!!!!

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.