Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Metalna potpora je unutra. Ja sam turistički vodič i kad vodim turiste u Amfiteatar jer arena je onaj unutarnji dio i kolokvijalan naziv, pokažem im gdje se vidi ta metalna potpora, na jednom djelu. Zato stoji. Ovo sam doista doživio ... prikaži još! kao pisanje o toploj vodi.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Metalna potpora je unutra. Ja sam turistički vodič i kad vodim turiste u Amfiteatar jer arena je onaj unutarnji dio i kolokvijalan naziv, pokažem im gdje se vidi ta metalna potpora, na jednom djelu. Zato stoji. Ovo sam doista doživio ... prikaži još! kao pisanje o toploj vodi.
to ce trajat 500 godina
Ova je vijest objavljena pred više od 5 godina u jutarnjem listu ( 26.lipnja 2013.)