Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja sam siguran da je za svoju ideologiju vezao sektu Možemo i veliki dio SDP , on je njihov ideološki uzor, Titov oficir koji je sve primjenjivao što je u JNA naučio, to je bila velikosrpska četnička armija od 1945 ... prikaži još!45 do 1992. Svi Srbi oficiri JNA su činili isto što i Mladić... kopirao je Tita što je Broz činio nakon 08.5,1945
Da je doživjela neke traume ili da se sramila očevih djela to bi bilo prikazano padom njenih ocijena na Faxu,to se nije dogodilo tako da je vjerovatno ubijena,e sad od stane koga ne mogu ulaziti u stvari gdje nemam objektivan ... prikaži još! pristup podacima. pozdrav ok krim policajca.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Mladic je bio bolestan
BESTpartizan U glavi.
On je bio cetnik dobio je novce za rat
Degutantno je to što naša vlada šuti umjesto da najglasnije moguće protestira u EU i traži hitan prekid pregovora sa Srbijom.
I oni bi u ehuropu, pa tki to dopusti oma na galge, onda bi bio srpski svvet,
Ja sam siguran da je za svoju ideologiju vezao sektu Možemo i veliki dio SDP , on je njihov ideološki uzor, Titov oficir koji je sve primjenjivao što je u JNA naučio, to je bila velikosrpska četnička armija od 1945 ... prikaži još!45 do 1992. Svi Srbi oficiri JNA su činili isto što i Mladić... kopirao je Tita što je Broz činio nakon 08.5,1945
Slažem se sa tvojim komentarom.
Da je doživjela neke traume ili da se sramila očevih djela to bi bilo prikazano padom njenih ocijena na Faxu,to se nije dogodilo tako da je vjerovatno ubijena,e sad od stane koga ne mogu ulaziti u stvari gdje nemam objektivan ... prikaži još! pristup podacima. pozdrav ok krim policajca.