Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
ovo je naj strašnije , čak i od tornada , ako je ovo istina , , čemu se čudimo šta se dešava .
ovi pokojnici su mučenici , a oni koji su ovo radili , ja mislim , , , jao njima .
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
a sve je to za još bolje sutra cijelom narodu,,kaže HDZ
Anglo saksonci su germanski barbari baš kao i goti. Zli ljudi koji siju smrt diljem svijeta.
"Oh bože, zar i to može"..kod Amera! Kako će proć sada taj javni branitelj? Najblaže rečeno, u Gvantanamo.
ovo je naj strašnije , čak i od tornada , ako je ovo istina , , čemu se čudimo šta se dešava . ovi pokojnici su mučenici , a oni koji su ovo radili , ja mislim , , , jao njima .
Ne piše jesu li ti "čuvari" ikako bili kažnjeni....... Ti su još gori psihopati od onih koje su kao "čuvali".