Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Koja je poanta ovog teksta ? Opet nesto kao svecenici su ovakvi ili onakvi ? Da je tip bio zidar jel bi ovaj tekst imao kakvog smisla ? Hrpa gluposti , mozda i izmisljtina , ali ako je istina ona ... prikaži još!a ona je samo jos jedna prica labilne zene.
Ali ipak nije sve tako crno , ovo je klasican primjer sto znaci za djete ZDRAVA ( musko - zenska ) obitelj, a ne svakakvi eksperimenti koji su danas jako popularni.
Da i? Sljamova ima i medu doktorima pa cete nastaviti ici u bolnicu. Sljamova ima i medu profesorima pa cete djete poslati u skolu. Sljamova ima svuda pa tako i medu svecenicima, bilo bi cudno da se medu svima njima ... prikaži još! ne nade nekolicina budala koje ce sve to iskoristit samo da nebi morale prstom mrdnuti, a pare im se sipaju na glavu. Al ihi dalje ima prekrasnih i istinski posvecenih Bogu.
mnoge sam poznavala čiji su očevi bili svečenici ali sam i znala da su vodili brigu o svojoj djeci ,odnosno pod okriljem kumstva ,znam da su svojoj djeci i kuče napravili i školovali ih,sve je to ok ali propovjedati u ... prikaži još! crkvi o braku i koje kakove prispodobe je licemjerno ,svi oni koji daju silni novac za potrebe crkve neka mako razmisle da taj novac nije za potrebe crkve već za potrebe svoje obitelji bogoslužnika.....
Marko Miric Ti se javljaš u obranu svećenika, a da je bija neki zidar bolila bi te ona stvar. Koja je poanta tvog posta? Ah da, malo si kratak. Svećenik je čovjek, kao i mi.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Koja je poanta ovog teksta ? Opet nesto kao svecenici su ovakvi ili onakvi ? Da je tip bio zidar jel bi ovaj tekst imao kakvog smisla ? Hrpa gluposti , mozda i izmisljtina , ali ako je istina ona ... prikaži još!a ona je samo jos jedna prica labilne zene. Ali ipak nije sve tako crno , ovo je klasican primjer sto znaci za djete ZDRAVA ( musko - zenska ) obitelj, a ne svakakvi eksperimenti koji su danas jako popularni.
gospon Marko ljudi kak vi su stvarno"dobitak"zajednice. znate ono: cast, moral i td, ste gda culi za tak nekaj
Da i? Sljamova ima i medu doktorima pa cete nastaviti ici u bolnicu. Sljamova ima i medu profesorima pa cete djete poslati u skolu. Sljamova ima svuda pa tako i medu svecenicima, bilo bi cudno da se medu svima njima ... prikaži još! ne nade nekolicina budala koje ce sve to iskoristit samo da nebi morale prstom mrdnuti, a pare im se sipaju na glavu. Al ihi dalje ima prekrasnih i istinski posvecenih Bogu.
Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==>> Sexydrom.com
mnoge sam poznavala čiji su očevi bili svečenici ali sam i znala da su vodili brigu o svojoj djeci ,odnosno pod okriljem kumstva ,znam da su svojoj djeci i kuče napravili i školovali ih,sve je to ok ali propovjedati u ... prikaži još! crkvi o braku i koje kakove prispodobe je licemjerno ,svi oni koji daju silni novac za potrebe crkve neka mako razmisle da taj novac nije za potrebe crkve već za potrebe svoje obitelji bogoslužnika.....
Marko Miric Ti se javljaš u obranu svećenika, a da je bija neki zidar bolila bi te ona stvar. Koja je poanta tvog posta? Ah da, malo si kratak. Svećenik je čovjek, kao i mi.