Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pazi zabranjeno mu je bilo raditi. Snimao filmove, uzivao, putovao, ugoscivao poznate ljude, Suvar mu je nasao posao, ej! Ali bilo mu je zabranjeno raditi. Pa sto nije Suvar meni nasao posao? Nego sam se stalno zaj....s nekim gelipterima gdje ... prikaži još! god sam dosla zbog poslova.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pazi zabranjeno mu je bilo raditi. Snimao filmove, uzivao, putovao, ugoscivao poznate ljude, Suvar mu je nasao posao, ej! Ali bilo mu je zabranjeno raditi. Pa sto nije Suvar meni nasao posao? Nego sam se stalno zaj....s nekim gelipterima gdje ... prikaži još! god sam dosla zbog poslova.