Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
A,kojeg je egoistu briga za ove nesagledive posljedice,a ima i,možda desetero unučadi? Njemu je jedino,da je njemu udobno i komotno! Aaa,briga i mene u 72..goj za poplave...ionako ih neću doživiti,ko ni mnogi moje generacije. A ima ih,koji bi trebali brinuti,al ... prikaži još! su previše egoistični.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==>> Sexydrom.com
barem cu prije bit na moru
Kad se nema što pametno pisati onda se lupeta!
Jadransko More je već bilo većeg nivoa vode možda i za 20 metara...
A,kojeg je egoistu briga za ove nesagledive posljedice,a ima i,možda desetero unučadi? Njemu je jedino,da je njemu udobno i komotno! Aaa,briga i mene u 72..goj za poplave...ionako ih neću doživiti,ko ni mnogi moje generacije. A ima ih,koji bi trebali brinuti,al ... prikaži još! su previše egoistični.