Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ne, baka partizanka. Hahahaha, jesi li malo zavidan? Ma naravno da jesi, ipak sam ja Hrvat. Ipak bi ti volio vedrit i oblačit kao tvoji djed i baba nad nama koji ne njegujemo tekovine jednoumlja. Nisam bio član niti jedne ... prikaži još! stranke da bi imao dobar život.
Možeš me zvati kako hoćeš samo nemoj jugoslavenom, partizanom ili antifom, najvećim fašistima novog doba to bi mi bila jako velika uvred. To što si ti "pošteno" zaradio ostavština je tvojih djeda i babe. Vjerovatno se radi o nacionaliziranoj imovini ... prikaži još! ali vratit će se to vlasnicima kao što je meni vraćeno moje nasljeđe, moja djedovina.
Pavelić mi je ponos koliko i tebi. Ne znam po čemu ti mene svrstavaš u ustaše ali ajd dobro rekao sam ti da me možeš zvati kako hoćeš samo nemoj partizanom, jugoslavenom ili antifom,***. To je reparacija za nacionaliziranu imovinu ... prikaži još! mojih pradjeda i prababe ***
Ti bi jako volio bit povezan sa nečim, recimo stvarnošću ili inteligencijom. Nepovezani odgovori su pokazatelj na kojoj razini antifa razmišljanja se nalaziš.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Znači da će mi kuća na moru biti ako ne prvi onda drugi red od mora.
prvi red do kopna, možda niknu mangrovi
Rodit će maginje
Ha, bit će mi blizu plaža😎🌴
Što je sa područjem oko Šibenika? Imam i tamo kuću, volio bi znati koji će red ona biti.
jesli ti hdz kupio kucu ?
Ne, baka partizanka. Hahahaha, jesi li malo zavidan? Ma naravno da jesi, ipak sam ja Hrvat. Ipak bi ti volio vedrit i oblačit kao tvoji djed i baba nad nama koji ne njegujemo tekovine jednoumlja. Nisam bio član niti jedne ... prikaži još! stranke da bi imao dobar život.
imam i ja kuce na moru pošteno sagradio ... ti hrvat ja mislio da si iz kosova pa normalno hdz čuda radi zato ti je dobro u kapitalizmu.
Možeš me zvati kako hoćeš samo nemoj jugoslavenom, partizanom ili antifom, najvećim fašistima novog doba to bi mi bila jako velika uvred. To što si ti "pošteno" zaradio ostavština je tvojih djeda i babe. Vjerovatno se radi o nacionaliziranoj imovini ... prikaži još! ali vratit će se to vlasnicima kao što je meni vraćeno moje nasljeđe, moja djedovina.
partizani su ponos hrvatske a ti semozes nazivati ljubiteljem pavelića... zaradio si u 90ima pošteno ,haha dosta ste pokrali hrv narod .
Pavelić mi je ponos koliko i tebi. Ne znam po čemu ti mene svrstavaš u ustaše ali ajd dobro rekao sam ti da me možeš zvati kako hoćeš samo nemoj partizanom, jugoslavenom ili antifom,***. To je reparacija za nacionaliziranu imovinu ... prikaži još! mojih pradjeda i prababe ***
tiptino ja se antifašizmom ponosim a ti se ponosi svojim idolima iz 1941.
Opet kažem, ne znam kako me povezuješ sa ndh i ustašama? Vjerovatno zato jer osuđujem sve zločine ***.
tvoja pravila su tudmanov rat u bosni shut up
Ti bi jako volio bit povezan sa nečim, recimo stvarnošću ili inteligencijom. Nepovezani odgovori su pokazatelj na kojoj razini antifa razmišljanja se nalaziš.
antifa ti je bio itudman kad je1945 bio general partizanski pa i on se sramio ustašluka
tuđman najveca antifa
Kako možeš Prvog predsjednika demokratske Hrvatske Države nazivati fašistom? Stvarno si niskog morala. Bože me sačuvaj ovih antifa***
Pogledаjtе mоjе videоzapisе о mastuгbaсiji na web каmегu – w︆︆w︆︆w︆︆.︆︆f︆︆ck69︆︆.︆︆site
boli me k..., i da bude do vrha ajfelova tornja