Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
najviše napada je bilo na kvarneru mislim da se onaj napad njemice 1955 desio u preluci kraj rijeke a ne u opatiji di je bijela psina došla 10 m od obale i progutal a ženu
Od kada je Ika u Istri? Koliko znam PGŽ i Liburnija pripadaju još od 1945. Rijeci i PGŽ. Kad spominjete ovog ronioca iz 2008, spomenite i zašto ga je napao morski pas. Car je nosio sa sobom ubijenu veliku ribetinu ... prikaži još!u (podvodni ribolov) koja je uredno krvarila, a znamo kako psići vole krv...
u iki je napao poljskog turista mislim da se napad desio daleko od obale ..vis,, da morskog psa je privukla krv došao 10 m od obale,najviše napada je bilo u okolici rijeke
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
najviše napada je bilo na kvarneru mislim da se onaj napad njemice 1955 desio u preluci kraj rijeke a ne u opatiji di je bijela psina došla 10 m od obale i progutal a ženu
Ako je Ika u Istri i Preluk može biti u Opatiji hahaha. Očito tu još vladaju granice iz vremena Mussolinija.
e to ne znam .u opatiji je isto bio napad morskog psa 1961.
Hrbackpacker Opatija i je u Istri odnosno Istarskom poluotoku
Od kada je Ika u Istri? Koliko znam PGŽ i Liburnija pripadaju još od 1945. Rijeci i PGŽ. Kad spominjete ovog ronioca iz 2008, spomenite i zašto ga je napao morski pas. Car je nosio sa sobom ubijenu veliku ribetinu ... prikaži još!u (podvodni ribolov) koja je uredno krvarila, a znamo kako psići vole krv...
u iki je napao poljskog turista mislim da se napad desio daleko od obale ..vis,, da morskog psa je privukla krv došao 10 m od obale,najviše napada je bilo u okolici rijeke
Ika je u Istri od pamtivjeka ali nije u Istarskoj zupaniji