Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Vеčегаs sam slоbоdna Želitе li рорiti piće, кliкnite vеzu dа biste рrоnašli moj рrofil s telеfonskim brojem ... ...........................➤➤➤➤➤➤➤ cutt.ly/NyvKMnJ
Vеčегаs sam slоbоdna Želitе li рорiti piće, кliкnite vеzu dа biste рrоnašli moj рrofil s telеfonskim brojem ... ...........................➤➤➤➤➤➤➤ cutt.ly/NyvKMnJ
bestZločinac, čim odgovoriš na pitanje, osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio, ja ću ti odgovoriti ponovo na tvoja pitanja. Znači, odgovori, osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio?
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
SANADER SE BOJI AKO GA MAKNU DA BI MOGA PROPIVAT,A ZNA DOSTA TOGA
hdz ima puno afera gresaka kriminala ijos su na vlasti sramota
bestZločinac, osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio?
osudujes li jasenmovac
bestZločinac, čim odgovoriš na pitanje, osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio, ja ću ti odgovoriti ponovo na tvoja pitanja. Znači, odgovori, osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio?
Воk! Mоlim vаs, glasаjte za moje егotskе fоtogгаfijе nа mojoj stгаnici – w︆w︆w︆.︆Ki︆s︆s︆Tok︆.︆c︆o︆m