Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Moram priznati da predsjednicu sam doživjela u kampanji drugačije,naravno to je kampanja i za očekivati je da obećanja pljušte na sve strane.Sada kod odabira suradnika također sam zbunjena,jer ako predsjednica dozvoljava da joj se nameću suradnici,to nije dobro.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
juu
Moram priznati da predsjednicu sam doživjela u kampanji drugačije,naravno to je kampanja i za očekivati je da obećanja pljušte na sve strane.Sada kod odabira suradnika također sam zbunjena,jer ako predsjednica dozvoljava da joj se nameću suradnici,to nije dobro.
Iskreno jebe mi se za predsjednicu koju priznaje trećina Hrvata, trećina ne a ja spadam u onu zadnju koja ne priznaje predsjednika niti predsjednicu.