Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
BND je i nakon 1963 bio nacistički orijentiran samo sa novim kadropvima. Dokazano je da je BND obučavao ustaške teroriste i sabotirao Jugoslavenski ustroj. Sve uz odobrenje CIA-e. Ne vjeruj švabama ni kada ti žednom vode daju.
Pa mi smo gori od nje ako ju onakvu smatramo; "nacistička princeza" i blah blah. Pa ona je samo bila dijete, kojoj se otac ubio u paklu koji je zadesio Evropu, Rusiju i Japan, mogu misliti šta je sve morala ... prikaži još! prolaziti dok je odrastala, i kao reakciju je odabrala taj bunt prema svijetu.
Bajdevej,
ovo stavljam pod šalom, ili toćnije crnim humorom:
Čudi me da nije radila za neku drugu tajnu službu. Neću da spminjem inicijale jer oni imaju uši u svim medijima i sferama života.
koristniče ti si ili nepismen ili glup. Jel ti teško za razumjeti da je vrlo jasno napisano da je u nacističkim marševima sudjelovala do svoje starostiuz bok skinheadsima?!?!?!!?!?!? Zar je i onda bila dijete?!?!?!?!?! Mene više zapravo zanima koliko razreda ... prikaži još! osnovne imaš kada ti je teško za razumjeti tekst od 500 riječi?!!?!?!?! Sramota velika za tebe.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
BND je i nakon 1963 bio nacistički orijentiran samo sa novim kadropvima. Dokazano je da je BND obučavao ustaške teroriste i sabotirao Jugoslavenski ustroj. Sve uz odobrenje CIA-e. Ne vjeruj švabama ni kada ti žednom vode daju.
Pa mi smo gori od nje ako ju onakvu smatramo; "nacistička princeza" i blah blah. Pa ona je samo bila dijete, kojoj se otac ubio u paklu koji je zadesio Evropu, Rusiju i Japan, mogu misliti šta je sve morala ... prikaži još! prolaziti dok je odrastala, i kao reakciju je odabrala taj bunt prema svijetu.
Bajdevej, ovo stavljam pod šalom, ili toćnije crnim humorom: Čudi me da nije radila za neku drugu tajnu službu. Neću da spminjem inicijale jer oni imaju uši u svim medijima i sferama života.
koristniče ti si ili nepismen ili glup. Jel ti teško za razumjeti da je vrlo jasno napisano da je u nacističkim marševima sudjelovala do svoje starostiuz bok skinheadsima?!?!?!!?!?!? Zar je i onda bila dijete?!?!?!?!?! Mene više zapravo zanima koliko razreda ... prikaži još! osnovne imaš kada ti je teško za razumjeti tekst od 500 riječi?!!?!?!?! Sramota velika za tebe.