Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Kakvog građanskog rata? Kod nas nije bilo građanskog rata, nego si Srbi izvršili agresiju na Hrvatsku!!! I Nikica je bila hrvatka ljepotica, a ne jugoslavenska.
Achmed (čita se valjda i amerikanizirano, Ahmed), kako da ne, ujutro se probudili Srbi (t.j. JNA), i počeli tući sve što je hrvatsko-muslimansko. Ne lupetaj koješta, pa tvoji se, čini mi se da si Musliman, no svejedno; Vidi kako je ... prikaži još! obračunavao V Izetbegovićev korpus protiv Abdićevaca!
A ti matalane, znači opančari, starosjedioci, pravoslavci, Crnogorci, Srbi, većinski koji su živjeli u Dubrovniku?. Dubrovnik, inače "slobodna republika" je bio hrvatski tek u administrativnim granicama Jugoslavije! Tvoja usta su ko g..... Ne zazireš od smradi što govori!
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Sad se neki naslađuju na tuđem-zlu:Sramota!!!!!
Jedna od mnogih žrtava građanskog, pa i bratoubilačkog rata (od 1991.). Vječni pokoj jugoslavenskoj ljepotici!
Kakvog građanskog rata? Kod nas nije bilo građanskog rata, nego si Srbi izvršili agresiju na Hrvatsku!!! I Nikica je bila hrvatka ljepotica, a ne jugoslavenska.
Achmed (čita se valjda i amerikanizirano, Ahmed), kako da ne, ujutro se probudili Srbi (t.j. JNA), i počeli tući sve što je hrvatsko-muslimansko. Ne lupetaj koješta, pa tvoji se, čini mi se da si Musliman, no svejedno; Vidi kako je ... prikaži još! obračunavao V Izetbegovićev korpus protiv Abdićevaca!
A ti matalane, znači opančari, starosjedioci, pravoslavci, Crnogorci, Srbi, većinski koji su živjeli u Dubrovniku?. Dubrovnik, inače "slobodna republika" je bio hrvatski tek u administrativnim granicama Jugoslavije! Tvoja usta su ko g..... Ne zazireš od smradi što govori!
Ma po čemu se, genijalče, tebi čini da sam ja Musliman? Doduše, koliko mrziš Amerikance, nije niti čudno da ne znaš engleski.