Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
"Ma jel "nisam konzumet ali sve studije na ovu bilju su za mene nepotvrdjene sve pozitivno in... Sve to sto strucnjaci pisu nuspojave o tom cudotvornom ljeku. Kad citam ja se zaista pronalazim u alkoholu . Jer mi zaista to ... prikaži još! sve izaziva alkohol. Uvjerenje o alkoholu kojega popijem malo jedamput ili dvaput mjesecno mi to izaziva. Svjetan Svega U alkoholu, a pomoc si nemrem kad me krenu nuspojave same od sebe. Kratkorocno pamcenje itd... Odnosno jedamput probao i zakljucio da alkohol sve to izaziva.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
"Ma jel "nisam konzumet ali sve studije na ovu bilju su za mene nepotvrdjene sve pozitivno in... Sve to sto strucnjaci pisu nuspojave o tom cudotvornom ljeku. Kad citam ja se zaista pronalazim u alkoholu . Jer mi zaista to ... prikaži još! sve izaziva alkohol. Uvjerenje o alkoholu kojega popijem malo jedamput ili dvaput mjesecno mi to izaziva. Svjetan Svega U alkoholu, a pomoc si nemrem kad me krenu nuspojave same od sebe. Kratkorocno pamcenje itd... Odnosno jedamput probao i zakljucio da alkohol sve to izaziva.