Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
BRIGA ME,još par (nadam se) godina,izdržat ću,poslije mene može i opči potop.
Samo mi je ža0,da nevidim kamenjarce,kako plivaju ka svojim klisurama,da se spase.
Sve se unistava pa tako i morsko dno, nista cudno. Covjek misli da ce unistavanjem i zagadjivanjem prirode radi vlastitog profita sve ostati isto kao i prije. Da ne bi!
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
a ja ću pomalo doć u prvi red uz more.
dolazi leden doba ponovno a ovi novinari su malo zbunjeni vide da neto dolazi a neznaju sto
BRIGA ME,još par (nadam se) godina,izdržat ću,poslije mene može i opči potop. Samo mi je ža0,da nevidim kamenjarce,kako plivaju ka svojim klisurama,da se spase.
Sve se unistava pa tako i morsko dno, nista cudno. Covjek misli da ce unistavanjem i zagadjivanjem prirode radi vlastitog profita sve ostati isto kao i prije. Da ne bi!
Znači, Greenwich neće biti samo nulti meridijan, već i sjeverni magnetni pol.
Nakon toga i geografski, pa će London postati ishodište svijeta.