Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pogledati dokumentarne filmove iz onog doba. Npr "Čvor" Krste Papića ili "Nezaposleni ljudi" Želimira Žilnika. Pa onda pričajte kako je u Jugoslaviji bilo divno i krasno.
Ni zadnji pasus nije točan. Ja sam sa durgarima iz gimnazije na norijadi 1971. u centru Đurđevca ispred zgrade SUP-a pjevao "Vilu" i "Bana", bila četiri milicajca i nikome se nije ništa dogodilo. A bila je 1971., bilo je Hrvatsko ... prikaži još! proljeće. Pa nisu nas dirali niti hapsili. Onda ko koga danas jebe u glavu i priča nebuloze.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zanima me koliko je ovih kmentaora živjelo u to vijeme?
Jugoslavija je bila prekrasna komunistička zemlja, to je bila europska Sjeverna Koreja.
Pogledati dokumentarne filmove iz onog doba. Npr "Čvor" Krste Papića ili "Nezaposleni ljudi" Želimira Žilnika. Pa onda pričajte kako je u Jugoslaviji bilo divno i krasno.
Zadnji pasus je istinit, ostatak teksta su baljezgarije.
Ni zadnji pasus nije točan. Ja sam sa durgarima iz gimnazije na norijadi 1971. u centru Đurđevca ispred zgrade SUP-a pjevao "Vilu" i "Bana", bila četiri milicajca i nikome se nije ništa dogodilo. A bila je 1971., bilo je Hrvatsko ... prikaži još! proljeće. Pa nisu nas dirali niti hapsili. Onda ko koga danas jebe u glavu i priča nebuloze.