Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
A kome drugom nego sebi,da odgovorim na pitanje . očito se u članku ne radi o kuhanju već o muškoj dominaciji..a najgori su oni muški koji prigovaraju i blebeću dok žena kuha,a kad mu ona počne odgovarati,onda postaje još gore..zato ... prikaži još! žene,pamet u glavu, šutite.ak već nemate druge opcije
Pokusavam se ponovo prijaviti na 24 da mogu komentirati i ostale rubrike u kojima je sveprisutna muška dominacija,ali ne ide.ako biste mi mogli ovaj profil prebaciti bila bih vam zahvalna😀
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
od koga je bjezala?
Od idiota poput tebe.
zasto je nisi zastitio?
Ni ja ne volim kuhati al treba iskuhati bar juneće kosti za juhu..i napisati glupi komentar
A kome drugom nego sebi,da odgovorim na pitanje . očito se u članku ne radi o kuhanju već o muškoj dominaciji..a najgori su oni muški koji prigovaraju i blebeću dok žena kuha,a kad mu ona počne odgovarati,onda postaje još gore..zato ... prikaži još! žene,pamet u glavu, šutite.ak već nemate druge opcije
Pokusavam se ponovo prijaviti na 24 da mogu komentirati i ostale rubrike u kojima je sveprisutna muška dominacija,ali ne ide.ako biste mi mogli ovaj profil prebaciti bila bih vam zahvalna😀